Ouderen blijven meedoen!

De KBO, De Zonnebloem en Stichting Kulturhus Beek leveren gezamenlijk een bijdrage in het bevorderen van de participatie van ouderen. Samen hebben zij sinds 2010 een programma ontwikkeld dat ouderen stimuleert om achter de geraniums vandaan te komen en samen met andere senioren buitenshuis te genieten van een op hen afgestemd cultureel aanbod. Al jaren lang heeft dat geresulteerd in foyerconcerten voor senioren op de zaterdag- en zondagmiddag in het Kulturhus. De reacties zijn enthousiast. Er wordt volop gedanst. De concerten trekken steeds tussen de 60 en 80 bezoekers per keer, oplopend in de loop der jaren. Er zijn 4 bingo´s per jaar en we experimenteren met een filmaanbod in verschillende varianten. Als er ook nog een gezamenlijke maaltijd aan gekoppeld is, is het helemaal een feest. Volg onze activiteiten in de Rozet en kom meedoen!

Foto: René Hendriks